Κεντρική Διεθνή “Να κάνουν άλλες ομάδες το πρώτο βήμα, για να ακολουθήσει και ο Ερυθρός”

“Να κάνουν άλλες ομάδες το πρώτο βήμα, για να ακολουθήσει και ο Ερυθρός”

tomasevic

Το θέμα με τις κλήσεις των Εθνικών ομάδων και τα “παράθυρα” των προκριματικών είναι το πιο πολυσυζητημένο των τελευταίων ημερών και απασχολεί όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ.

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ως γενικός γραμματέας της σέρβικης ομοσπονδίας, ανέφερε πως οι ομάδες πρέπει να αφήσουν τους παίκτες να βοηθήσουν τις Εθνικές ομάδες, ενώ ανέφερε ακόμη πως εάν άλλοι σύλλογοι το κάνουν τότε θα το πραγματοποιήσει και ο Ερυθρός Αστέρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού:

“Ξέρω ότι οι άνθρωποι της FIBA κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να επιλύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι όλες οι Ομοσπονδίες παραμένουν ενωμένες. Όλοι συμφωνήσαμε ότι κανείς δεν θα είναι ικανοποιημένος, αν μία εθνική έχει όλους τους παίκτες και μία άλλη κανέναν, ή λιγότερους. Οι Ομοσπονδίες ανέλαβαν την υποχρέωση να επιμείνουν στην πίεση προς τις ομάδες, ώστε αυτές να απελευθερώσουν τους παίκτες τους για τις Εθνικές ομάδες. Και όχι μόνο μίας χώρας.

Είμαστε καθημερινά σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα και συζητάμε για το θέμα που έχει προκύψει. Δεν είναι τόσο απλό. Νομίζω ότι πρέπει να βρεθούν κάποιες άλλες ομάδες πρώτα που θα κάνουν το αρχικό βήμα, οι ομάδες που μπορούν να πάρουν τις μεγάλες αποφάσεις. Μετά από αυτό είμαι σίγουρος ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα ακολουθήσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…