Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να κάνουμε το παραπάνω βήμα”

“Να κάνουμε το παραπάνω βήμα”

trinkieri

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Αντρέα Τρινκιέρι. Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας τόνισε ακόμη ότι πρέπει η ομάδα του να κάνει το βήμα παραπάνω στη Σερβία, ενώ χαρακτήρισε την έδρα των Σέρβων ως μία από τις δυσκολότερες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουν καλή ομάδα και παίζουν έξυπνο μπάσκετ, ενώ συνδυάζουν με πολύ καλό τρόπο το νέο αίμα με την εμπειρία. Είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν όλα τα ματς ωστόσο παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Παίξαμε δύο καλά ματς αλλά ό,τι και αν πετύχαμε την περασμένη εβδομάδα δεν είναι αρκετό για το Βελιγράδι“.

Από την πλευρά του ο Λούκα Μίτροβιτς σημείωσε: “Πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης. Φυσικά και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Βελιγράδι, όχι μόνο για το παιχνίδι, αλλά για να δω συγγενείς “.και φίλους από τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως για 40 λεπτά θα είμαι συγκεντρωμένος στο πώς θα κερδίσει η ομάδα μου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …