Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να εμπιστεύεται την ομάδα ο κόσμος”

“Να εμπιστεύεται την ομάδα ο κόσμος”

sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να εμπιστεύεται την ομάδα και να είναι δίπλα της και στις καλά και στα άσχημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Αξίζαμε αυτή τη νίκη, γιατί από την αρχή μέχρι το τέλος ελέγξαμε το ρυθμό. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Αμυντικά, είχαμε γενικά μία πολύ καλή εικόνα. Στην επίθεση, είχαμε πολλούς παίκτες που μοίρασαν πολύ καλά την μπάλα. Δώσαμε ασίστ, βρήκαμε καλές επιλογές. Νομίζω πως η διαφορά των πόντων δείχνει πώς πήγε το ματς απόψε”.

Για το τι έχει αλλάξει επιθετικά: “Είχα πει και τότε ότι το μπάσκετ δεν το έχουμε ξεχάσει. Κάποιες φορές υπάρχει και κόπωση. Πολλές φορές μπορεί να έχεις ένα μομέντουμ. Πάντα λέω ότι η άμυνα είναι αυτή που θα σου δώσει τις νίκες, όταν δεν είσαι καλύτερος στην επίθεση. Με την αποφασιστικότητα που έχουμε, παίζουμε καλύτερα. Χωρίς να πω όμως ότι μέχρι τώρα δεν παίζαμε καλά. Έτυχε 1-2 παιχνίδια να μην πάμε καλά. Θεωρώ ότι έχουμε πολλές επιλογές στην επίθεση, λειτουργούμε σωστά και ομαδικά. Όπως είδατε και σήμερα, είχαμε πολύ μεγάλο πλουραλισμό. Είμαι ευχαριστημένος, όταν η ομάδα λειτουργήσει έτσι”.

Για την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας του: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στηρίζει εμένα και την ομάδα. Ο κόσμος πικραίνεται όταν χάνουμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά κι εμείς στεναχωριόμαστε πολύ. Πρέπει όμως ο κόσμος να εμπιστεύεται την ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο να στηρίζει την προσπάθεια και στα δύσκολα. Ευχαριστώ λοιπόν πολύ τον κόσμο για την στήριξη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …