Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να αλλάξουμε τσιπάκι”

“Να αλλάξουμε τσιπάκι”

Τόμιτς

Στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς μετά την ήττα των “ερυθρολεύκων” από τους “μπλαουγκράνα”. Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου τόνισε ακόμη ότι οι παίκτες πρέπει να αλλάξουν τσιπάκι, για να είναι έτοιμοι για το επόμενοι παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

“Όταν τα δύο κομμάτια, ασίστ και λάθη, είναι έτσι, δεν χρειάζεται να βλέπουμε τίποτα άλλο. Άλλο ένα σημαντικό σημείο είναι τα 14 κλεψίματα της Μπαρτσελόνα. Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε εδώ. Το πιο κακό διάστημα ήταν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πιο πριν ελέγχαμε το ματς. Αντί να ανεβάζουμε την άμυνα και την επίθεσή μας στο 45-41, κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια.

Είχαμε αρκετά καλή άμυνα στους Ερτέλ και Σεραφέν, αλλά τα πολλά λάθη και οι αιφνιδιασμοί που δεχθήκαμε μας κόστισαν το παιχνίδι. Η άμυνα δεν νομίζω πως ήταν κακή. Η επίθεση ήταν. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Άρη.

Θετικό πάντα μπορείς να βρεις. Σίγουρα, χρειάζεται ανάλυση για να δούμε και τα καλά και τα αρνητικά σημεία. Χρειάζεται να αλλάξει το τσιπάκι για να είσαι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…