Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μου λείπει το μπάσκετ”

“Μου λείπει το μπάσκετ”

diamantidis

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την απουσία του από το χώρο του μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στην προσπάθεια που κάνουν Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι να κρατήσουν τις ελληνικές ομάδες στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή “Pick ‘n roll” του “Cosmote TV”: “Μου λείπει το μπάσκετ. Όταν κάνεις κάτι για 17 χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, συν τα 3-4 χρόνια που προηγήθηκαν, δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να σταματήσεις. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αποδεχθείς. Αυτή είναι η ζωή για εμάς τους αθλητές. Για εμάς η δουλειά μας τελειώνει στα 37 μας και έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη ζωη στη συνέχεια”.

Για τον ρόλο του πατέρα: “Τα τελευταία χρόνια είχα κατασταλάξει, ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών μου, ότι το μπάσκετ είναι ένα πάρα πολύ ωραίο άθλημα, αλλά η πρώτη προτεραιότητα είναι να είμαι καλός μπαμπάς. Να είμαι δίπλα στα παιδιά, να τους δείχνω ποιο είναι το σωστό. Το μπάσκετ το βλέπω πλέον ως φίλαθλος“.

Για το ελληνικό μπάσκετ: “Η πίεση είναι λογικό να επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Τόσο η οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και η οικογένεια των αδελφών Αγγελόπουλων κάνουν συνεχώς υπερβάσεις. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει συνεχόμενες παρουσίες σε Final-Four, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει καλές πορείες. Οι δύο ομάδες είναι πλέον παραδοσιακές δυνάμεις. Παρά την κρίση εξακολουθούν και βρίσκονται εκεί. Είναι δυνατοί και θα πάνε καλύτερα στο μέλλον”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…