Κεντρική NBA Κέβιν Λοβ σε πολλά κέφια! (vid)
NBA

Κέβιν Λοβ σε πολλά κέφια! (vid)

kevin love cavaliers

Μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας του πραγματοποίησε ο Κέβιν Λοβ, με την κυριαρχία του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα εναντίον των Μαϊάμι Χιτ να είναι εκκωφαντική! Ο φόργουορντ-σέντερ των Καβς πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες πάνω του και “έσπασε” τα κοντέρ σε πολύ μικρό διάστημα συμμετοχής.

Ειδικότερα, ο Λοβ τελείωσε το ματς με 38 πόντους (6/8 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 14/17 βολές), 32 εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο, οδηγώντας το Κλίβελαντ στην 9η συνεχόμενη νίκη του! Αυτή, μάλιστα, ήταν μόλις η 4η φορά τη φετινή σεζόν που ένας παίκτης ξεπερνά τους 30 πόντους εντός ενός ημιχρόνου, με τον Τζέιμς Χάρντεν (2 φορές) και τον Στεφ Κάρι να συμπληρώνουν τη λίστα.

Ο Λοβ βρισκόταν μόνιμα στη θέση του σέντερ, με τους αντίπαλους ψηλούς να χάνουν συχνά το μαρκάρισμά τους και να τον αφήνουν μόνο στην περιφέρεια. Το πρόβλημα αυτό αυξανόταν περισσότερο στο τρανζίσιον αλλά και στις γρήγορες επιθέσεις μισού γηπέδου, κάτι που ο Λοβ εκμεταλλεύτηκε απόλυτα.

Επίσης, έκανε τρομερή δουλειά στο ποστ, αναγνωρίζοντας τα μις-ματς ενώ κέρδισε πληθώρα φάουλ, με σχεδόν τους μισούς από τους πόντους του να προέρχονται από τη γραμμή της φιλανθρωπίας.

Τα highlights του Λοβ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…