Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κεραμιδάς: “Κρατάμε τη νίκη”

Κεραμιδάς: “Κρατάμε τη νίκη”

kostas keramidas 2

Η Εθνική Γυναικών πέτυχε το στόχο της και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πορτογαλία ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς δήλωσε: «=:Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Από ένα σημείο και μετά και στην προσπάθειά μας να κάνουμε το ροτέισον και να συντηρήσουμε τις παίκτριες που είχαν ήδη παίξει, χάναμε σιγά σιγά και τη διαφορά. Εμείς κρατάμε τη νίκη, γι’ αυτό άλλωστε ήρθαμε και στην Πορτογαλία και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα δούμε τα όποια λάθη κάναμε και τι μπορούμε να βελτιώσουμε στις επόμενες τρεις ημέρες. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τη Μεγάλη Βρετανία και να ξεκινήσουμε με δύο νίκες αυτή τη φάση των προκριματικών”.

Από την πλευρά της η Στέλλα Καλτσίδου σημείωσε: “Το ζητούμενο ήταν το θετικό αποτέλεσμα και το πήραμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά και τα διαστήματα που παρουσιαστήκαμε καλές ήταν λίγα. Παρόλα αυτά πήραμε τη νίκη, τώρα έχουμε λίγες ημέρες να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Θα δούμε τα λάθη που κάναμε και τα οποία πρέπει να διορθώσουμε άμεσα γιατί ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία θα είναι πολύ πιο δύσκολος. Θέλω να πιστεύω ότι σε τρεις ημέρες θα αλλάξουμε αρκετά και θα παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό. Ελπίζω με τη Μεγάλη Βρετανία να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο, να μας βοηθήσει και εύχομαι να τους ανταμείψουμε με μια καλή απόδοση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…