Κεντρική NBA Κάτι τρέχει με τους Θάντερ… (vids)
NBA

Κάτι τρέχει με τους Θάντερ… (vids)

deaaron fox kings thunder

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση ταυτότητας, χάνοντας και από τους Σακραμέντο Κινγκς με 94-86! Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα για τη super-team του Μπίλι Ντόνοβαν ενώ από την άλλη, οι “βασιλιάδες” έσπασαν ένα σερί 7 αποτυχιών, με τον Ζακ Ράντολφ να δείχνει στους νεαρούς συναδέλφους του ότι το’χει ακόμα!

Συγκεκριμένα, ο “Z-Bo” σκόραρε 18 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο ενώ μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής! Ο τρομερός σουτέρ, Μπάντι Χιλντ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους και 4/4 τρίποντα ενώ ο ρούκι, Τζάστιν Τζάκσον πέτυχε 16.

Από την άλλη, η big-3 των Θάντερ είχε συνολικά 48 πόντους με 15/54 σουτ, “σπάζοντας” τα στεφάνια και πάλι. Ο Γουέστμπρουκ είχε 20 πόντους, 12 ριμπάουντ κι 6 ασίστ αλλά υπέπεσε σε 7 λάθη και είχε μονάχα 33.3% στα σουτ εντός πεδιάς ενώ οι Άντονι και Τζορτζ δεν δικαίωσαν τα στάνταρ τους (16 και 12 πόντοι αντίστοιχα).

Παρά το γεγονός ότι οι Θάντερ προηγήθηκαν με 25-10 στην 1η περίοδο, ελέω της τραγικής συγκομιδής των Κινγκς (4/25 σουτ), η εικόνα αντιστράφηκε από το επόμενο κιόλας δωδεκάλεπτο, με την Οκλαχόμα να μην ξαναπαίρνει το προβάδισμα από τα μισά της 3ης περιόδου.

Οι Θάντερ υπέφεραν από τη στατική επίθεσή τους και τις συνεχείς ατομικές πρωτοβουλίες της “αγίας τριάδας”. Οι μόλις 15 ασίστ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές ενώ χάθηκαν κι αρκετά ελεύθερα σουτ, κάτι που φρόντισε να τονίσει ο κόουτς, Ντόνοβαν στη συνέντευξη τύπου.

Οι αυτοματισμοί και το flow στην επίθεση των Θάντερ δείχνει να βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο, με τους 3 αστέρες, μάλιστα να θυσιάζουν αρκετά σουτ ο καθένας, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους συμπαίκτες τους.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…