Κεντρική Γ' Εθνική Καλογερόπουλος: “Ζούμε για τις Κυριακές”

Καλογερόπουλος: “Ζούμε για τις Κυριακές”

melissia

Τα Μελίσσια έχουν πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική, έχοντας κάνει το 4/4 στον πρώτο όμιλο του Νότου. Ο Παντελής Καλογερόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την τελευταία νίκη επί της ΕΑΠ.

“Όπως αποδείχθηκε το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και πολύ δύσκολο. Tρανή απόδειξη ότι την Κυριακή (05/11) ήρθε μια ομάδα με 0-3 και έχασε στο σουτ, δηλαδή στις λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να υποτιμήσει κανέναν, καθώς το πρωτάθλημα είναι τρομερά ανταγωνιστικό και δύσκολο. Συγχαρητήρια στην ΕΑΠ για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει και της εύχομαι καλή συνέχεια”, τόνισε αρχικά.

Ο άσος των Μελισσίων ξεκαθάρισε, ότι παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα, ο στόχος δεν αλλάζει. “Από εκεί και πέρα, στόχος δικός μας είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά κι αυτό πρέπει να γίνει κίνητρο και θέληση για τη συνέχεια. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κι εμείς προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση να το πρεσβεύουμε για να είμαστε έτοιμοι για κάθε ξεχωριστή Κυριακή. Ζούμε για τις Κυριακές θα λέγαμε. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες του ομίλου”, υποστήριξε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…