Κεντρική Β' Εθνική “Καληνύχτα μπάσκετ”

“Καληνύχτα μπάσκετ”

titanes palama

Πυρ και μανία ήταν ο πρόεδρος των Τιτάνων Παλαμά, Βάιος Μπακαβέλος, με τη διαιτησία του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τη Γέφυρα. Ο Πρόεδρος των Τιτάνων εξέδωσε ανακοίνωση και επιτέθηκε στον διαιτητή, Θ. Παπαδόπουλο, ενώ έκλεισε με τη φράση Καληνύχτα μπάσκετ”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Όσο παιζόταν μπάσκετ οι Τιτάνες ήταν μπροστά και μάλιστα με διψήφια διαφορά… όταν πήραν την κατάσταση στα χέρια τους άλλοι… μάθαμε πως παίζεται το σύγχρονο μπάσκετ… Σβήσιμο ταμπλό χωρίς διακοπή ρεύματος στο γήπεδο με μεγάλη διακοπή αγώνα έτσι ξαφνικά και επαναφορά το χρονόμετρο στο 3’45 ενώ ήταν 3’11…..3”για τη λήξη του χρόνου επίθεσης και ενώ οι ομάδες είναι στους πάγκους γίνεται δια μαγείας 2”…Και το καλό για το τέλος…

Ενώ υπέβαλε ένσταση ο 18χρονος αρχηγός της ομάδας μας ο πρώτος διαιτητής Παπαδόπουλος Θ. για να τον φοβίσει ώστε να μην υπογράψει του είπε ότι αν δεν έχεις στοιχεία θα γίνει μήνυση εις βάρος σου…. Πες μας που το γράφει αυτό ή αν δεν υπάρχει πουθενά πήγαινε Παπαδόπουλε σπίτι σου…. Από τη διακοπή και μετά με το σκορ 58-59 υπέρ μας δε μας άφησαν να κάνουμε μια επίθεση… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…