Κεντρική NBA Ιστορικά καλό ξεκίνημα για τους Πίστονς (vid)
NBA

Ιστορικά καλό ξεκίνημα για τους Πίστονς (vid)

tobias harris

Παρά τη μέτρια απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ντιτρόιτ Πίστονς άντεξαν στην πίεση κι επιβλήθηκαν των Ατλάντα Χοκς με 111-104, με το ρεκόρ τους να διαμορφώνεται πλέον στο 9-3! Αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα των “πιστονιών” από τη σεζόν 2005-06, όταν η ομάδα αποτελούσε μια εκ των πιο ισχυρών δυνάμεων στο πρωτάθλημα.

Οι Πίστονς προηγήθηκαν ακόμη και με 19 πόντους, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 57-41. Η εικόνα ανατράπηκε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το Ντιτρόιτ ήταν πιο clutch στο τέλος, εξασφαλίζοντας τη νίκη.

Ο Ρέτζι Τζάκσον ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στο τέλος, έχοντας 2/2 τρίποντα και κάνοντας το σκορ 107-100, “καθαρίζοντας” την παρτίδα. Συνολικά είχε 22 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Ο Άντρε Ντράμοντ έκανε μια τρομερή γεμάτη, για τα δικά του δεδομένα, εμφάνιση, με 16 πόντους, 20 ριμπάουντ και 7 ασίστ, οι οποίες αποτελούν και ρεκόρ καριέρας. Ακόμη, είχε 6 λάθη και 4/6 βολές, εξακολουθώντας να προοδεύει στον τομέα αυτό.

Αξίζει να γίνει αναφορά και στους 20 πόντους του Έιβερι Μπράντλεϊ αλλά και στους 17 του Ις Σμιθ από τον πάγκο, με τους Πίστονς να έχουν πολλαπλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να απειλήσουν με συνέπεια το καλάθι.

Τα highlights του αγώνα

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…