Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είχαμε κρύο αίμα και προκριθήκαμε”

“Είχαμε κρύο αίμα και προκριθήκαμε”

sfairopoulos 1

Στην προσήλωση, που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Άρη, στάθηκε μετά τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κρύο αίμα και προκρίθηκαν.

Αναλυτικά:

“Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Άρη στην έδρα του δυο φορές σε μια βδομάδα ξέραμε ότι είναι μια δύσκολη αποστολή, διότι νομίζω η εικόνα του πρώτου αγώνα ήταν αρκετά πλασματική, εμείς μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι κερδίσαμε το παιχνίδι εξαιτίας της άμυνας μας κρατήσαμε τον Άρη πολύ χαμηλά στο σκορ στους 49 πόντους. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά ο Άρης κατάφερε να μειώσει την παραγωγικότητα μας. Εμείς στο κρίσιμο σημείο που ο Άρης πέρασε μπροστά εμείς μείναμε προσηλωμένοι, είχαμε το κρύο αίμα και καταφέραμε να κερδίσουμε”.

Για την απόδοση του Στρέλνιεκς: “Ήταν η αιχμή του δόρατος σήμερα με τα τρίποντα που έβαλε στο τέλος παρόλα αυτά για μένα ο Παπανικολάου ήταν ο καλύτερος παίκτης σήμερα με το πάθος σήμερα και με την άμυνα του και ας έβαλε μόνο ένα πόντο. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλω να μειώσω κανέναν από τα παιδιά όλοι πρόσφεραν από κάτι, ο Άρης έχεις πολύ έμπειρο προπονητή έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια είναι ομάδα με δυνατότητες και θέλω να πω τα συγχαρητήρια μου στον Κοουτς Γιαννάκη“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…