Κεντρική Β' Εθνική “Είχαμε καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά”

“Είχαμε καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά”

Siomos fillipos gefira

Η Γέφυρα αν και βρέθηκε να χάνει με 23 πόντους από τους Τιτάνες Παλαμά, κατάφερε κάνει την ανατροπή και τελικώς κατάφερε να επικρατήσει με 61-59. Ο βοηθός προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Τάσος Στουγιαννούδης, τόνισε ότι οι παίκτες του βρήκαν αυτοπεποίθηση και τρόπους να αντιδράσουν. 

Αναλυτικά ανέφερε:

“Είδαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολύ ένταση και από τις δύο πλευρές καθώς και οι δύο ομάδες θελαν την νίκη. Για εμάς ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά, βρεθήκαμε να χάνουμε με μεγάλη διαφορά στο πρώτο μέρος γιατί υστερήσαμε κυρίως στο πνευματικό κομμάτι του αγώνα, που δεν ήταν στον επιθυμητό βαθμό. Παρ’ όλα αυτά όσο περνούσε ο χρόνος βρήκαμε αυτοπεποίθηση και τρόπους να αντιδράσουμε με αποτέλεσμα να μειώσουμε την διαφορά αλλά και να ελέγξουμε το ματς στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδειξαν μεγάλη διάθεση, τρομερή προσπάθεια αλλά και καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Σίγουρα η σεζόν είναι μεγάλη αλλά η ομάδα έχει πολύ ταλαντούχα παιδιά που μέσα από το ομαδικό πνεύμα και την σκληρή δουλειά μπορούν να διακριθούν”.

Ο Φίλιππος Σιώμος από την πλευρά του σημείωσε: “Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε κ αυτό ίσως μας άγχωσε λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα κ να δώσουμε το δικαίωμα στους αντιπάλους να προηγηθούν ακόμη κ με 25 πόντους διαφορά. Η ατυχία μας συνεχίστηκε με τον τραυματισμό του Γαρέζου.

Μένοντας όμως προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα κ βλέποντας τους Κολωκοτρώνη κ Μπίσκα που έλειψαν από τα προηγούμενα ματς καθώς ήταν τραυματίες να μπορούν πλέον κ αυτοί να βοηθήσουν καταφέραμε να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή κ να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος την πολυπόθητη νίκη ,την οποία θέλουμε να αφιερώσουμε στον συμπαίκτη μας Νίκο Αζίζ που είναι τραυματίας κ να του ευχηθούμε γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα. Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον βοηθό προπονητή Αναστάσιο Στουγιαννούδη στο νέο βήμα της καριέρας του στο εξωτερικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …