Κεντρική NBA Οι Λέικερς των ανατροπών (vid)
NBA

Οι Λέικερς των ανατροπών (vid)

ball randle ingram

Τι κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμη και με 19 πόντους; Οι Λος Άντζελες Λέικερς μάζεψαν τα κομμάτια τους, αντέστρεψαν την κατάσταση κι επιβλήθηκαν με 103-94 των Σικάγο Μπουλς, με το ρεκόρ τους να διαμορφώνεται στο 8-10!

Η ομάδα του Χόλιγουντ έχει ανέλθει στην 8η θέση της Δυτικής Περιφέρειας, αποδεικνύοντας ότι έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά σε σχέση με την καταστροφή των προηγούμενων ετών.

Έπειτα από μια ισορροπημένη 1η περίοδο (23-27), οι Μπουλς πάτησαν γκάζι και ξέφυγαν στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο +14 για τους “ταύρους” (42-56) ενώ η διαφορά είχε εκτιναχθεί ακόμη και στους 18 (36-54). Η υψηλότερη τιμή της κυμάνθηκε στους 19 πόντους στα πρώτα λεπτά της 3ης περιόδου (42-61), με τη συνεχόμενη ευστοχία των Μπουλς να δείχνει ακαταμάχητη.

Οι Λέικερς, όμως, ανέβασαν τον ρυθμό τους, σκόραραν πολύ στο τρανζίσιον και ξεσήκωσαν το κοινό του Staples Center, με τους αναπληρωματικούς (Ραντλ, Κλάρκσον, Τζος Χαρτ) να κάνουν τρομερή δουλειά. Το συνολικό σερί 38-19 ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα, με τους γηπεδούχους να δαγκώνουν “σίδερα” στην άμυνα των τελευταίων  λεπτών, καθαρίζοντας την παρτίδα.

Για τους νικητές, ο Κάιλ Κούζμα ήταν ο πρώτος σκόρερ με 22 πόντους και 4/7 τρίποντα, ανοίγοντας εξαιρετικά το γήπεδο ενώ ο Κεντέιβιους Κάλντγουελ-Πόουπ σταμάτησε στους 21. Ο Μπράντον Ίνγκραμ σκόραρε 17 ενώ ο Λόνζο Μπολ είχε μόλις 8 πόντους με 3/13 σουτ αλλά κατέβασε 13 ριμπάουντ και ήταν εξαιρετικός στο play-making της ομάδας.

Για τους Μπουλς, οι οποίοι είχαν 13/45 σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ντένζελ Βάλενταϊν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους ενώ ο Αντόνιο Μπλέικνι έκανε την έκπληξη από τον πάγκο με 15 πόντους και φοβερή απόδοση στη 2η περίοδο. Ο Ρόμπιν Λόπεζ σταμάτησε στους 14 πόντους ενώ ο Λάουρι Μάρκανεν πέτυχε νταμπλ-νταμπλ (13 πόντοι, 14 ριμπάουντ) αλλά τα ποσοστά του ήταν πολύ άσχημα (4/17 σουτ).

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…