Κεντρική NBA Η κρίση των Θάντερ συνεχίζεται (vid)
NBA

Η κρίση των Θάντερ συνεχίζεται (vid)

paul george

Για ακόμη ένα παιχνίδι, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έδειξαν να μην βρίσκουν την απαιτούμενη χημεία, δίχως να μπορούν να ανταποκριθούν στα κρίσιμα σημεία. Οι Ντένβερ Νάγκετς το εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα κι επικράτησαν με 102-94, “βυθίζοντας” το ρεκόρ της νεότευκτης super-team στο 4-7!

Οι Θάντερ, μάλιστα, παραμένουν δίχως νίκη απέναντι σε ομάδες της Δύσης, έχοντας χάσει και τα 6 παιχνίδια που έχουν δώσει απέναντί τους!

Ο Εμάνιουελ Μούντιεϊ ήταν ο απροσδόκητος ήρωας των Νάγκετς, όντας ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, 10 εκ των οποίων στην τελευταία περίοδο. Στο διάστημα αυτό, το Ντένβερ πήρε το προβάδισμα με 85-82, 8 λεπτά πριν από το τέλος και δεν ξανακοίταξε πίσω, με την επίθεση της Οκλαχόμα να παρουσιάζεται και πάλι στατική και προβλέψιμη.

Πέραν του Μούντιεϊ, το δίδυμο των ψηλών έκανε εξαιρετική δουλειά, με τον Πολ Μίλσαπ να τελειώνει το ματς με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ κι 6 τάπες ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς σκόραρε 15 πόντους, μαζεύοντας κι 11 ριμπάουντ.

Όσον αφορά τους Θάντερ, οι οποίοι μοίρασαν μονάχα 16 ασίστ σε 38 εύστοχα σουτ, ο Καρμέλο Άντονι είχε 28 πόντους απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Πολ Τζορτζ δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στην επίθεση (14 πόντοι, 6/14 σουτ) ενώ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ “έσπασε” τα στεφάνια (15 πόντοι, 6/22 σουτ).

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…