Κεντρική NBA Η άποψη του Κερ περί οπλοκατοχής
NBA

Η άποψη του Κερ περί οπλοκατοχής

steve kerr warriors 1

Μονάχα μερικές ώρες έχουν περάσει από το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα σε εκκλησία του Τέξας, όταν ένας 26χρονος αφαίρεσε εν ψυχρώ τη ζωή 26 ατόμων. Η κουβέντα περί της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ βρίσκεται, αναπόφευκτα, και πάλι στο προσκήνιο, με τον κόουτς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ να τοποθετείται επί του θέματος.

“Για να το λύσουμε, πρέπει να κοιτάξουμε αυτό το θέμα σαν να πρόκειται περί ενός προβλήματος δημόσιας υγείας“, ήταν τα πρώτα λόγια του Κερ στους ρεπόρτερ και συνέχισε λέγοντας: “Πολλές φορές υιοθετούμε πολιτική ρητορική και μιλάμε για τη δεύτερη τροπολογία του Συντάγματος αλλά το θέμα δεν έχει να κάνει με αυτά, ούτε με πολιτικά κόμματα”.

“Πρέπει να αναδειχθεί σε δημόσιο πρόβλημα ασφάλειας και υγείας. Πρέπει να κάνουμε την κυβέρνηση να κόψει τις βλακείες και να επικεντρωθεί στον στόχο”, τόνισε ο Κερ, ρίχνοντας και τα “πυρά” του προς τον Ντόναλντ Τραμπ και της άποψής του περί της οπλοκατοχής.

Τέλος, ο προπονητής των “dubs” ανέφερε: “Πρέπει να βάλουν την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών πάνω από τα συμφέροντα της βιομηχανίας όπλων. Για κάποιον λόγο, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να κάνουμε τίποτα για να προστατέψουμε τους πολίτες. Είναι ντροπή“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…