Κεντρική Διεθνή Γκριν: “Ο Σπανούλης μου είπε να μην κυνηγήσω τα χρήματα”

Γκριν: “Ο Σπανούλης μου είπε να μην κυνηγήσω τα χρήματα”

erick green valencia

Ο Έρικ Γκριν παραχώρησε συνέντευξη στο “Eurobasket” κι αναφέρθηκε στον φετινό ρόλο του στη Βαλένθια, αλλά και στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός γκαρντ έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, ενώ αποκάλυψε και μία συμβουλή που του είχε δώσει ο “Kill Bill“.

“Ο ρόλος μου αυτή τη σεζόν είναι να σκοράρω και να είμαι ο παίκτης που δεν είχαν πέρυσι. Θέλουν να είμαι ο go to guy, που τελειώνει καλά τις φάσεις στο ένας με έναν. Πέρυσι στην Ελλάδα είχαμε αρκετό ταλέντο σε πολλούς παίκτες. Ήταν δύσκολο να παίζω πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά δεν… κράτησα μούτρα. Έμαθα όσα μπορούσα από εκείνον. Είναι εξαιρετικός ηγέτης και άνθρωπος, τόνισε ο Γκριν και πρόσθεσε:

Είναι νικητής. Δεν τον νοιάζει πόσους πόντους θα βάλει, αρκεί να νικάει. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι το σημαντικό. Έμαθα πολλά από εκείνον, αλλά ένα πράγμα μου έμεινε πραγματικά. Μου είπε ότι μπορώ να κάνω πολλά στο παρκέ, ειδικά στο σκοράρισμα και είναι σημαντικό να παίρνω το pick και να επιλέγω προσεκτικά. Στην Ευρώπη δεν μετράει μόνο το σκοράρισμα, αλλά και οι επιλογές σου στο παρκέ. Πρέπει να ξέρεις πώς θα βρεις τους συμπαίκτες σου.

Ακόμα μου είπε: “Μην κυνηγήσεις τα χρήματα, απλά παίξε όπως πρέπει και τα καλά θα έρθουν σε εσένα”. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ευρώπη που σκέφτονται πολύ τα χρήματα. Έμαθα πολλά από εκείνον και μου είπε πολλές ιστορίες με ενδιαφέρον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…