Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Γι’ αυτό επέστρεψε ο Φώτσης στον Ηλυσιακό!

Γι’ αυτό επέστρεψε ο Φώτσης στον Ηλυσιακό!

antonis fwtsis ilysiakos

Ο Αντώνης Φώτσης, έπειτα από μία τεράστια καριέρα γεμάτη επιτυχίες, επέστρεψε στον Ηλυσιακό, την ομάδα που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ. Η Δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη εξήγησε τον λόγο που ο πολύπειρος φόργουορντ επέστρεψε στα Ιλίσια. Αυτός δεν είναι άλλος από το να δει τα γήπεδα να γεμίζουν με παιδιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την ονομασία του κλειστού των Ιλισίων σε “Αντώνης Φώτσης”: “Είναι ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να μετονομαστεί το γήπεδο σε “Αντώνης Φώτσης”. Ο Αντώνης είναι γέννημα θρέμμα Ιλισιώτης και έχει προσφέρει πολλά στην πόλη μας. Μετά την πετυχημένη καριέρα γύρισε στον Ηλυσιακό, αποφάσισε να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε. Και αυτό το κάνει, γιατί όπως μας είπε θέλει να γεμίζουν τα γήπεδα με παιδιά και αν μπορεί να τους μεταδώσει την αγάπη του για το μπάσκετ”.

Για το ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του “Batman” όταν έμαθε για αυτή την απόφαση: “Εξεπλάγη και σίγουρα συγκινήθηκε, αλλά φαντάζομαι θα χάρηκε πολύ. Τόσο εκείνος όσο και ο πατέρας του είναι στην ίδια γειτονιά όλα αυτά τα χρόνια και θα ήθελαν να μείνει το όνομα αυτό εκεί. Ο Αντώνης είναι εξαιρετικό παιδί και αθλητής, δεν έφυγε ποτέ από τη γειτονιά του και η κίνηση αυτή μας τιμά όλους”.

Για το πότε θα γίνει η εκδήλωση ονομασίας: “Τώρα πάρθηκε η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στον σχεδιασμό μας είναι πως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα διοργανώσουμε μια γιορτή για την επίσημη ονομασία του γηπέδου και θα γίνει και ένα φιλικό προς τιμήν του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…