Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Φαινόμενο ο Ντόντσιτς, αλλά…”

“Φαινόμενο ο Ντόντσιτς, αλλά…”

lojeski

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λούκα Ντόντσιτς ο Ματ Λοτζέσκι ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο παίκτης των “πρασίνων” ανέφερε χαρακτηριστικά ότι o γκαρντ της “Βασίλισσας” είναι φαινόμενο, αλλά αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να τον σταματήσουν.

Αναλυτικά:

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Κάθε ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύσκολο πολλώ δε μάλλον τώρα που έχουν μία νίκη στα τελευταία ματς οπότε θα είναι πολύ πιο πεινασμένοι. Θα έρθουν με σκοπό να κερδίσουν οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η Ρεάλ είναι ομάδα με πολύ ταλέντο και πρέπει να ξεκινήσουμε το ματς καλά στην άμυνα και να μπει στο παιχνίδι και ο κόσμος μας. Από εκεί και πέρα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας στην επίθεση και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ στην άμυνα”.

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: “Πρόκειται για ένα φαινόμενο. Είναι προφανώς ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, έχει αυτοπεποίθηση και κάνει πολλά στο παρκέ, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τον σταματήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…