Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Επιστρέφει το ελληνικό All Star Game!

Επιστρέφει το ελληνικό All Star Game!

Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε τη διεξαγωγή All Star Game, ύστερα από τέσσερα χρόνια διακοπής. Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στο “Δ. Τόφαλος” στην Πάτρα, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (21/11) συνεδρίαση του αποφάσισε:

* Την διεξαγωγή μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής της “γιορτής του ελληνικού μπάσκετ“, που έχει αγαπηθεί από τους μεγάλους και μικρούς φίλους του αθλήματος, του All Star Game, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018 στην Πάτρα και στο κλειστό γήπεδο “Δημήτριος Τόφαλος“.

* Την προσφορά βοήθειας από τον ΕΣΑΚΕ και τις 14 ΚΑΕ σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της Basket League, της STOIXIMAN.GR στους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.

* Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ΕΣΑΚΕ και της υλοποίησης του σχεδίου “Για τον ΕΣΑΚΕ του 2021“, που έχει ως απώτερους στόχους την οικονομική και διοικητική εξυγίανση και την δημιουργία πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Νίκο Καραχαλιό ως Υπευθύνου Εμπορικής Διεύθυνσης και Επικοινωνίας. Ο κ. Καραχάλιος έχει εργαστεί ως σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας πολυεθνικών και τεχνολογίας εταιρειών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Σπανούλης: Το μήνημα – έπληξη των παιδιών του [vid]

Ο Βασίλης Σπανούλης, είδε με μεγάλη συγκίνηση και χαρά τα παιδιά του να του στέλνουν ένα μ…