Κεντρική NBA Έλειπε ο Γουολ, “χόρευε” ο Μπιλ! (vid)
NBA

Έλειπε ο Γουολ, “χόρευε” ο Μπιλ! (vid)

bradley beal

Παρά την απουσία του Τζον Γουολ εξαιτίας ενοχλήσεων στον ώμο, ο Μπράντλεϊ Μπιλ έκανε ακόμη ένα μεγάλο step-up κι οδήγησε τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς στο “διπλό” επί των Τορόντο Ράπτορς με 107-96. Ο 24χρονος βρίσκεται σε “δαιμονιώδη” φόρμα και το απέδειξε ξανά, γεμίζοντας το κενό του σταρ συμπαίκτη του.

Ειδικότερα, ο Μπιλ σταμάτησε στους 38 πόντους σε 39 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 16/26 σουτ ενώ αστόχησε μονάχα 2 φορές στο πρώτο ημίχρονο! Αυτό, μάλιστα, ήταν το 3ο σερί παιχνίδι που σκοράρει πάνω από 35 πόντους, όντας ένας εκ των πιο φορμαρισμένων παικτών του πρωταθλήματος.

Ο Μπιλ εξέθεσε την κακή άμυνα των Ράπτορς κάτω από το καλάθι, η οποία προκαλούνταν συχνά από την κακή παρουσία του εκάστοτε ψηλού στο πικ-εν-ρολ που “τραβιόταν” ψηλά. Οι βοήθειες από την αδύνατη πλευρά δεν έφθαναν ποτέ κι έτσι ο Μπιλ έμπαινε στο καλάθι και σκόραρε κατά βούληση.

Ακόμη, έδειξε να διαθέτει έναν ξεχωριστό κώδικα συνεργασίας με τον Μαρτσίν Γκόρτατ, στήνοντας εξαιρετικές συνεργασίες μεταξύ τους. Ο Γουολ με τον Γκορτάτ φτιάχνουν ένα απίθανο δίδυμο κι ο Μπιλ έδειξε ότι μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια.

Για τους Γουίζαρντς, οι οποίοι δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα στο ματς, σπουδαίο ρόλο έπαιξε ο Ότο Πόρτερ, ο οποίος σουτάρει με τρομερά ποσοστά φέτος (19 πόντοι, 3/4 τρίποντα χθες), ο Κέλι Ούμπρε έδωσε ενέργεια και σουτ από τον πάγκο (10 πόντοι) ενώ ο Τιμ Φρέιζερ μοίρασε 8 ασίστ στο διάστημα που ανέλαβε καθήκοντα βασικού κουμανταδόρου.

Από την άλλη, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν σταμάτησε στους 26 πόντους αλλά με 8/21 σουτ, με τον “συνοδοιπόρο” του στην περιφέρεια, Κάιλ Λάουρι να αποβάλλεται στη 2η περίοδο εξαιτίας διαμαρτυριών, κάτι που στοίχισε ακριβά.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…