Κεντρική Διεθνή Έκανε την έκπληξη με Ντρέιπερ η Μπέτις!

Έκανε την έκπληξη με Ντρέιπερ η Μπέτις!

dontaye draper betis

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ρεάλ Μπέτις, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Ντόντεϊ Ντρέιπερ μέχρι το τέλος της σεζόν! Ο Αμερικανός -με κροατικό διαβατήριο- πλέι-μέικερ αναμένεται να λάβει άμεσα τα καθήκοντα του βασικού κουμανταδόρου της ομάδας, προκειμένου η ισπανική ομάδα να ξεκολλήσει από τον “βούρκο”.

Ειδικότερα, η Μπέτις έχει ξεκινήσει με 8 ήττες σε ισάριθμα ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα, μοιάζοντας να είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως μέλος της Μπέτις, ο Ντρέιπερ ανέφερε ότι η επιλογή αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή για εκείνον την τρέχουσα χρονική περίοδο, τονίζοντας ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, ώστε η ομάδα να πάρει τον σωστό δρόμο.

Ο απόφοιτος του Τσάρλστον διαθέτει τόνους εμπειρίας από το ευρωπαϊκό στερέωμα, έχοντας αφήσει το στίγμα του σε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Εφές κι η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη “βασίλισσα”, έχοντας 2.7 πόντους και 1.4 ασίστ ανά αγώνα σε 29 ματς στην Ευρωλίγκα ενώ βρισκόταν στην ελεύθερη αγορά, προτού τον “αρπάξει” η Μπέτις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντρέιπερ έφθασε στο αγωνιστικό του peak τη σεζόν 2014-15, όπου είχε 8.2 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα, φορώντας τη φανέλα της Εφές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…