Κεντρική Basket League Άρης Στην τελική ευθεία το… deal, μένουν οι υπογραφές! (pics)

Στην τελική ευθεία το… deal, μένουν οι υπογραφές! (pics)

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων των Τούρκων επιχειρηματιών (Ηλίας Κολοβέτσιος και Τανιέλ Γιλμάζ) με τους Νίκο και Μάνο Λάσκαρη για το θέμα των χορηγιών προς την ΚΑΕ Άρης. Οπως επισήμως ενημέρωσε η πλευρά των “κιτρίνων”, θα ετοιμαστεί “ένα σχεδιάγραμμα ενεργειών με σκοπό να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες για τις χορηγίες”. Ουσιαστικά υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, απλώς θα πρέπει όσα συμφωνήθηκαν να αποτυπωθούν και γραπτώς (με τις σχετικές υπογραφές).

Αναμένεται να υπάρχει εκπρόσωπος των Τούρκων (Γιλμάζ) στο Δ.Σ. της ΚΑΕ ενώ η πλευρά τους θα βρεθεί στο παιχνίδι ποδοσφαίρου Άρης-Παναχαϊκή μετά την συνάντηση που υπήρχε -και την… συμφωνία- με τους κ.κ. Ψηφίδη και Αλεξανδρίδη από τον Ερασιτέχνη. Μένει να “πέσουν” οι υπογραφές και να αρχίσει η χρηματοροή, με σκοπό να “τρέξουν” διάφορα “ανοιχτά” θέματα που υπάρχουν. Οπως φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες, των κλίμα μεταξύ των τεσσάρων ανδρών ήταν άριστο, με τον Κολοβέτσιο να γράφει στον λογαριασμό του στο facebook… “είμαστε όλοι Άρης!!!”.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ: “Στη συνάντηση των διοικούντων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. με τους εκπροσώπους των Τούρκων επιχειρηματιών, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, εξετάστηκαν όσα έχουν ειπωθεί προφορικά το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά κι έχουν αποτυπωθεί στο χαρτί στην αλληλογραφία των δυο πλευρών. Αποφασίστηκε να ετοιμαστεί τις επόμενες μέρες ένα σχεδιάγραμμα ενεργειών με σκοπό να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες για τις χορηγίες”. 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Α2 Ανδρών: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Η Ελευθερούπολη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε του Ψ…