Κεντρική Basket League Άρης “Yπάρχει αισιοδοξία, χρειάζεται να είμαστε πιο γρήγοροι…”

“Yπάρχει αισιοδοξία, χρειάζεται να είμαστε πιο γρήγοροι…”

benson aris mats

Ο Κιθ Μπένσον μέχρι στιγμής αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του Άρη στο πρωτάθλημα έχοντας 9,5 πόντους μέσο όρο. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για το τι θα πρέπει να βελτιώσουν στο εξής οι “κίτρινοι” αλλά και ο ίδιος ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη. Συγκεκριμένα είπε:

Για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Γ.Σ.Λ. Φάρο: “Νιώθω καλά, επιστρέψαμε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπήκαμε έτσι ξανά στο σωστό δρόμο. Παίξαμε σκληρά”.

Για το πως επιδρούν στη ψυχολογία οι δύο σερί νίκες (απέναντι σε Αβελίνο και Γ.Σ.Λ. Φάρο): “Δεν συνειδητοποιήσαμε ότι κάναμε τόσες ήττες (σ.σ. πέντε) συνεχόμενες. Νιώθω πως έχουμε την σωστή νοοτροπία και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες στην ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα”.

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Άρης: “Πρέπει να βελτιώσουμε την χημεία μας ως ομάδα, να μάθουμε καλύτερα τους ρόλους μας, τις τοποθετήσεις και τις κινήσεις μας μέσα στο παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεσή μας. Πρέπει να βελτιώσουμε τον χρόνο της επίθεσής μας γιατί υπάρχουν αρκετές φορές που καθυστερούμε στα σουτ μας με αποτέλεσμα να μην έχουμε σωστές προσπάθειες. Γενικά πρέπει να κάνουμε τα πάντα πιο γρήγορα και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε περισσότερους αιφνιδιασμούς. Είναι κάτι που θα μας βοηθήσει”.

Για το τι θα ήθελε να διορθώσει ο ίδιος στο παιχνίδι του: “Να γίνω πιο γρήγορος στις κινήσεις μου και να περιορίσω την ντρίμπλα μου γιατί κάνω μερικές φορές κάνω λάθη που προέρχονται από αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…