Κεντρική Γ' Εθνική “Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο μετά την ήττα”

“Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο μετά την ήττα”

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ηττήθηκε από το νεοφώτιστο Οίακα, όμως ο Αποστόλης Παπανικολόπουλος ανέφερε πως αυτό το αποτέλεσμα τους πείσμωσε και θα εμφανιστούν πιο βελτιωμένοι απέναντι στον Γλαύκο.

Αρχικά ανέφερε: “Η ήττα σίγουρα μας στενοχώρησε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας έριξε ψυχολογικά. Το αντίθετο θα έλεγα, έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο για να επανέλθουμε στις νίκες την Κυριακή (19/11). Σε κάθε περίπτωση o στόχος μας δεν αλλάζει, και είναι να παίζουμε κάθε αγωνιστική για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο

-Τι ακριβώς συνέβη στο παιχνίδι με τον Οίακα; Ήταν όντως ανώμαλη προσγείωση η ήττα, με την έκταση που πήρε το σκορ;
“Στο Ναύπλιο δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι κυρίως πνευματικά για έναν τέτοιον αγώνα, με αποτέλεσμα ο Οίακας να πάρει από την αρχή διψήφιο προβάδισμα. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια, αλλά η ποιότητα του αντιπάλου δεν μας επέτρεψε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Όμως, η διαφορά των 25 πόντων δεν αντικατοπτρίζει  την πραγματική μας εικόνα”.

-Ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι με τον Γλαύκο (19/11, 17.00), το σχόλιό σου; Τι θέλει ο Έσπερος ΑΟΠΑ, τι πρέπει να κάνει για να το πετύχει;
“Πρόκειται για ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, που πέρα από το τακτικό κομμάτι θα μετρήσει ποιος το θέλει περισσότερο. Θεωρώ ότι ο Γλαύκος έχει εξαιρετικό υλικό και θα έρθει για να κερδίσει και να συνεχίσει αήττητος, αλλά εμείς στοχεύουμε στην νίκη και για αυτή θα παλέψουμε”.

-Η άποψή σου για το φετινό πρωτάθλημα; Κυλά, στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, όπως το περίμενες;
“Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό. Υπάρχουν ομάδες με υψηλές βλέψεις, αλλά δεν θεωρώ κάποια άτρωτη. Πάντως, υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Οίακας έχει ποιοτικό ρόστερ, διαθέτοντας στο δυναμικό του το Μιχάλη Πελεκάνο που όλοι γνωρίζουν ποιος είναι και αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία. Και άλλες ομάδες είναι πολύ καλές, γενικά το επίπεδο έχει ανέβει”.

-Ποιες θα διεκδικήσουν άνοδο;
“Γλαύκος, Οίακας, Ένωση Ιλίου είναι σε υψηλό επίπεδο, αλλά ακόμη είναι νωρίς για εκτιμήσεις. Δεν πρέπει να ξεγράφουμε άλλες ομάδες, άλλωστε το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στην αρχή του”.

-Προσωπικός στόχος;
“Να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει και κάθε φορά να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ανακοίνωσε τις διαδικτυακές μεταδόσεις για Β’ και Γ’ Εθνική

Τις διαδικτυακές μεταδόσεις της Κυριακής (24/10) ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφ…