Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Δύο… πρώην ξανά στο “Παλατάκι”

Δύο… πρώην ξανά στο “Παλατάκι”

clanton

Δύο παλιοί γνώριμοι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ… Οι Νέναντ Μιλιένοβιτς και Κιθ Κλάντον την Πέμπτη παρακολούθησαν την προπόνηση του “Δικεφάλου”. Βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για… βόλτα και έτσι είχαν την ευκαιρία στο “Παλατάκι” να δουν τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και πρώην συμπαίκτες τους. Μετά το τέλος της προπόνηση θα γίνει δείπνο στο γήπεδο.

Ο… κακός και ο “ωραίος”

Μιλιένοβιτς και Κλάντον άφησαν τελείως διαφορετική “γεύση” στον ΠΑΟΚ την περασμένη (2016-17) σεζόν. Ο Σέρβος έκανε αρκετές κακές εμφανίσεις έχοντας ως μόνη δικαιολογία τον τραυματισμό του (μάλιστα είχε κάνει αποθεραπεία στη χώρα του για ενοχλήσεις στον αυχένα και την ωμοπλάτη) και στο πρωτάθλημα σκόραρε 5,1 πόντους ανά ματς. Ο Κλάντον, από την άλλη, ήταν πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης -αναφορικά με τους παίκτες του “Δικεφάλου”- στο πρωτάθλημα και δεν είναι λίγες οι φορές που η απουσία του γίνεται… αισθητή φέτος (2017-18) στους αγώνες των “ασπρόμαυρων”.

Για τον Αμερικανό στον ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλή άποψη και δεν αποκλείεται το όνομά του να “παίξει” δυνατά εν όψει της ενίσχυσης για την επόμενη σεζόν (είναι βέβαια ακόμη πολύ νωρίς μέχρι τότε). Εκτός κι αν γίνει κάτι νωρίτερα, ίσως πριν τα πλέι οφ αφού κάτι άμεσα δεν φαίνεται πως μπορεί να “τρέξει”, αν και το προηγούμενο διάστημα ο Οουεν Κλάσεν είχε λάβει το… μήνυμα πως θα πρέπει να “ανεβάσει” την απόδοσή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…