Κεντρική Β' Εθνική “Δίκαιη και καθαρή η νίκη μας”

“Δίκαιη και καθαρή η νίκη μας”

ippokratis 1

Ο Ιπποκράτης Κω απάντησε στην ανακοίνωση του Διαγόρα Δρυποπιδέων, με την οποία εξέφραζε τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία. Η ομάδα της Κω τόνισε ότι η νίκη της ήταν καθαρή και δίκαιη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Διαγόρα, για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση οι προπονητές και συνεργάτες αλλά κυρίως οι αθλητές μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους που κατέκλεισαν για μια ακόμα φορά το κλειστό γυμναστήριο της Κω και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην μεγάλη νίκη της ομάδας μας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ και πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις και εναλλασσόμενα συναισθήματα σε όλη την διάρκεια του. Η δίκαιη και καθαρή νίκη μας είχε μοναδικούς και μεγάλους πρωταγωνιστές τους αθλητές μας στους οποίους αξίζουν ο σεβασμός και το χειροκρότημα. Επίσης συγχαρητήρια και στους αθλητές του Διαγόρα για την προσπάθεια τους.

Δεν πρόκειται βέβαια να ασχοληθούμε με ανακοινώσεις με τις  οποίες προσπαθούν να καλύψουν ορισμένοι τις ευθύνες τους και να αποδώσουν στους διαιτητές την ήττα τους. Αυτό προσβάλλει κυρίως τους αθλητές μας και την προσπάθεια τους αλλά και δεν συνάδουν τέτοιες ενέργειες και μέθοδοι με τον  τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον αθλητισμό και δεν πρόκειται βέβαια να παρεκκλίνουμε από την τακτική μας, να μην διαμαρτυρόμαστε και να μην αποδίδουμε σε άλλους τις ήττες μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…