Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν άλλαξε κάτι, επειδή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό”

“Δεν άλλαξε κάτι, επειδή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό”

panathinaikos pascual

Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πριν τον αγώνα με τη Χίμκι για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκα ότι η κατάσταση είναι ίδια μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Ο Καταλανός τεχνικός σημείωσε ακόμη ότι η ασφυκτική άμυνα, που θα παίξουν οι “πράσινοι”, θα είναι το “κλειδί” της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Χίμκι: “Καταρχήν δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τη Χίμκι, καθώς μόλις χθες παίζαμε με τον Πανιώνιο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την αντίπαλό μας, αφού είχε ρεπό στο πρωτάθλημα, άρα θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ως προς την ενέργεια, που θα βγάλει στο ματς. Πρέπει να παίξουμε πολύ ασφυκτική άμυνα, όχι μόνο στον Σβεντ αλλά σε όλους τους παίκτες της Χίμκι, κι αυτό πιστεύω θα είναι το κλειδί, για να πάρουμε τη νίκη”.

Για το αν πιστεύει ότι οι “πράσινοι” δεν είναι συγκεντρωμένοι στις βολές: “Δεν το πιστεύω, γιατί δουλεύουμε κάθε μέρα πάνω στις βολές. Σίγουρα υπάρχουν αθλητές που είναι καλύτεροι στη συγκεκριμένη κατηγορία και κάποιοι, που είναι χειρότεροι. Φυσικά δεν είναι μόνο οι βολές, που μας προβληματίζουν, καθώς προσπαθούμε να μειώσουμε και τα λάθη μας. Μακάρι αύριο να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι σε όλους τους τομείς και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Για την κατάσταση της ομάδας μετά τη νίκη στο ΣΕΦ: “Η κατάσταση είναι ίδια. Δεν άλλαξε κάτι, επειδή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Πήραμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας στην Euroleague και αυτή τη βδομάδα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να μην μείνουμε στις δάφνες του διπλού της περασμένης βδομάδας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…