Κεντρική NBA Χάρντεν και Πολ έβαλαν “φωτιά” στο Μέμφις (vid)
NBA

Χάρντεν και Πολ έβαλαν “φωτιά” στο Μέμφις (vid)

james harden grizzlies rockets

Οι Χιούστον Ρόκετς είναι πλέον υπερπλήρεις κι εξακολουθούν να δείχνουν ασταμάτητοι. Οι “ρουκέτες” νίκησαν για 2η φορά φέτος τους Γκρίζλις, περνώντας άνετα από το Μέμφις με 105-83. Ο “βομβαρδισμός” από το τρίποντο (18/43), σε συνδυασμό με την έλλειψη σταθερών επιθετικών απειλών από πλευράς γηπεδούχων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με τους Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ να προελαύνουν.

Ειδικότερα, ο Χάρντεν έφθασε για πολλοστή φορά σε νούμερα επιπέδου MVP, με 29 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 6/12 τρίποντα και 5/5 βολές.

Από την άλλη, στο 2ο παιχνίδι του μετά την επιστροφή στα παρκέ, ο Πολ είχε 17 πόντους, 6 ασίστ και 4/7 τρίποντα σε μόλις 24 λεπτά συμμετοχής!

Οι δύο σταρ εναλλάσσονταν συχνά, σχετικά με το ποιος θα παίζει με την μπάλα στα χέρια και ποιος μακριά από αυτή. Αμφότεροι έστηναν άριστα πικ-εν-ρολ, όντας δύο εκ των καλυτέρων του πλανήτη στον τομέα αυτό ενώ έκαναν θραύση στο τρανζίσιον αλλά και στο μισό γήπεδο. Επίσης, μπορούσαν να προβούν σε ατομική ενέργεια και φυσικά να τροφοδοτήσουν τους αμαρκάριστους σουτέρ.

Τα highlights των Χάρντεν και Πολ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…