Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπόγρης:”Είμαστε επαγγελματίες”

Μπόγρης:”Είμαστε επαγγελματίες”

bogris 1

Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε την ετοιμότητα των παικτών του Ολυμπιακού παρά το δύσκολο πρόγραμμα των ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Έλληνας ψηλός του Ολυμπιακού προέβη σε δηλώσεις μετά από το παιχνίδι των πειραιωτών με τον Κολοσσό στη Ρόδο(72-54) στις οποίες τόνισε το εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε από μια δύσκολη έδρα. Περιμέναμε το δυνατό παιχνίδι του Κολοσσού. Παρά την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, ο αντίπαλός μας μας είχε στην πίεση σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Χαιρόμαστε που τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε και συνεχίζουμε την δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση σχετικά με την κόπωση και κατά πόσο επηρεάζει αυτόν και τους συμπαίκτες του απάντησε «Ήμασταν προετοιμασμένοι. Είμαστε επαγγελματίες. Ξέρουμε να ξεκουράζουμε το κορμί μας και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς. Δόξα τω Θεό η ομάδα έχει βάθος και όλοι οι παίκτες είναι μάχιμοι κάθε στιγμή. Το αποδείξαμε και σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει, γιατί έχουμε πολύ δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…