Κεντρική Διεθνή Μπαρτζώκας: “Πληγωθήκαμε, αλλά…”

Μπαρτζώκας: “Πληγωθήκαμε, αλλά…”

bartzokas 2

Η Χίμκι υποδέχεται αύριο (30/11) την Μπάμπεργκ για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται στον τραυματισμό του Τόμας Ρόμπινσον, η απουσία του οποίου θα δημιουργήσει ένα τεράστιο κενό στη ρωσική ρακέτα.

“Ο τραυματισμός του Ρόμπινσον ήταν κάτι που μας πλήγωσε αυτή τη στιγμή, επειδή χάσαμε τον πρώτο ριμπάουντερ της Ευρωλίγκα και δεν είναι καθόλου εύκολο να καλύψουμε το κενό του. Βέβαια, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Ειδικά με αυτό το νέο φορμάτ, με αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Συμβαίνει, επομένως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μπάμπεργκ, που είναι ομάδα η οποία ποτέ δεν παραδίνεται!”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Για το παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ, σχολίασε: “Παλεύουν μέχρι το τέλος, έχουν μεγάλη εμπειρία, ειδικά στο backcourt, με τους Ζήση, Χίκμαν και Χάκετ. Έχουν μεγάλη εμπειρία από ματς της EuroLeague, ξέρουν πως να ελέγχουν το παιχνίδι. Από την άλλη, εμείς ερχόμαστε από τρεις σερί ήττες. Πρώτα από όλα, χρειάζεται να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να παίξουμε ομαδικά. Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα παλέψουν μέχρι το τέλος κι ελπίζω να μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών με μία σημαντική νίκη. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε μετά την απώλεια του Ρόμπινσον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…