Κεντρική NBA Αξιόπιστος για πρώτη φορά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ! (vid)
NBA

Αξιόπιστος για πρώτη φορά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ! (vid)

tyler dorsey hawks

Οι Ατλάντα Χοκς δεν είχαν καμιά ελπίδα απέναντι στην “πυρηνική μηχανή” των Χιούστον Ρόκετς, με την αρμάδα του Τζέιμς Χάρντεν να επικρατεί με 119-104. Οι “ρουκέτες” εφάρμοσαν απόλυτα το παιχνίδι τους, σουτάροντας από παντού και “χτίζοντας” πάνω στο πικ-εν-ρολ. Οι Έλληνες φανς, πάντως, είχαν την ευκαιρία να δουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ εν δράσει.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός άσος πέτυχε για πρώτη φορά διψήφιο αριθμό πόντων, σταματώντας στους 10 σε 17 λεπτά συμμετοχής! Ακόμη, μάζεψε 1 ριμπάουντ κι έκανε 3 λάθη ενώ, τα ποσοστά ευστοχίας του ήταν αρκετά καλά (1/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές).

Ο Ντόρσεϊ προσπαθούσε να βγαίνει από τα σκριν μακριά από την μπάλα και να εκτελεί ενώ, σε δύο περιπτώσεις ευστόχησε σε σουτ που έφτιαξε ο ίδιος. Αρχικά, σκόραρε μέσω ενός δυναμικού drive ενώ στη συνέχεια, εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή στο μαρκάρισμα, ώστε να σουτάρει ελεύθερος για 3 μετά από ντρίμπλα.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι το ματς είχε κριθεί όταν ο Ντόρσεϊ κλήθηκε να βοηθήσει την Ατλάντα.

Όσον αφορά τους νικητές, ο Χάρντεν πέτυχε εύκολα 29 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής, μοιράζοντας και 11 ασίστ ενώ οι Μπα α Μούτε και Γκόρντον σκόραραν από 20.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…