Κεντρική Basket League Άρης Άρης – Γ.Σ.Λ. Φάρος 86-72

Άρης – Γ.Σ.Λ. Φάρος 86-72

filiko

Μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ο Άρης και ο Γ.Σ.Λ. Φάρος “συναντήθηκαν” ξανά σε φιλικό που έγινε το Σάββατο, με τους “κίτρινους” να επικρατούν στο Παλέ με 86-72. Δεν αγωνίστηκε ο Κουάμε Βον που την Παρασκευή γύρισε τον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού, ούτε οι Πέτγουει (ενοχλήσεις στον αχίλλειο) και Μοράντ (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού). Το παιχνίδι παρακολούθησαν οι Νίκος Λάσκαρης (ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον Παναγιώτη Γιαννάκη και να συζητήσει μαζί του για διάφορα θέματα, προφανώς και για μεταγραφικά καθώς πάντα είναι ανοιχτό το ζήτημα της λύσης της συνεργασίας με τους Βον και Πέτγουει) και Μάνος Λάσκαρης.

laskaris

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

“Ο ΑΡΗΣ επικράτησε του Γ.Σ.Λ. Φάρου με 86-72, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, στο “Nick Galis Hall”. Παρά τις πολλές απουσίες, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Γιάννης Αθηναίου που συμμετέχουν στην Εθνική ομάδα των Ανδρών. Ο Kwame Vaughn, ο Brent Petway και ο Demetris Morant δεν αγωνίστηκαν λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Πριν το φιλικό παιχνίδι, οι τρεις Αμερικανοί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

* Τον αγώνα παρακολούθησαν ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνος Λάσκαρης“.

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 45-38, 61-58, 86-72

ΑΡΗΣ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Καλαϊτζάκης 5(1), Φλιώνης 7, Τσαϊρέλης 5(1), Πουλιανίτης 13(1), Χρηστίδης 7, Μούρτος 18(1), Γουίβερ 17, Μπένσον 6, Μπελ 6(2), Λαζάρου 2.

Γ.Σ.Λ. ΦΑΡΟΣ (Αβραάμ Παπαδόπουλος): Ντέιπερ 9(3), Παπαμακάριος 4(1), Μαραγκός 11(1), Μουράτος 6, Χατζηκυριακίδης 5(1), Βαβάτσικος 6(1), Παπαντωνίου 10(1), Γκάλογουει 9(1), Στυλιανού 12(4).

Καμπερίδης: “Χρήσιμο φιλικό”

Ο βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης: “Ήταν χρήσιμο φιλικό, γιατί καταρχήν ξεφύγαμε από τη ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων και ταυτόχρονα δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, τα οποία σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε για να μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Μπαίνουμε σε βδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων και με την επιστροφή των διεθνών αλλά και των τραυματιών θα προετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…