Κεντρική NBA “Άρχοντας” ο ΛεΜπρόν, χτίζουν σερί οι Καβς (vid)
NBA

“Άρχοντας” ο ΛεΜπρόν, χτίζουν σερί οι Καβς (vid)

lebron james cavs

Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν το προβάδισμα σε κανένα σημείο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επιβλήθηκαν με 118-113 των Λος Άντζελες Κλίπερς, επιτυγχάνοντας την σερί νίκη τους! Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον “βασιλιά” να κάνει ένα από αυτά τα παιχνίδια που μόνο εκείνος δείχνει ικανός!

Ειδικότερα, ο Τζέιμς είχε 39 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 17/26 σουτ σε 46 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας και πάλι κάθε πιθανή δουλειά εντός του παρκέ. Οι περιφερειακοί των Κλίπερς αδυνατούσαν πλήρως να του φράξουν τον δρόμο προς το καλάθι, κάτι που του επέτρεψε να σκοράρει πολλούς εύκολους πόντους ενώ άνοιγε συχνά το παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο, προκειμένου να βρεθεί άμεση ευκαιρία για σκορ.

Ο Τζέιμς δεν πτοήθηκε, ακόμη κι όταν η διαφορά ανέβηκε στους 17 πόντους υπέρ των Κλίπερς. Ήταν εξίσου επιθετικός, μοίραζε την μπάλα ενώ βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα από τη γραμμή του τριπόντου (4/9 τρίποντα) αλλά κι από μέση απόσταση.

Τα highlights του ΛεΜπρόν

Πέραν του ΛεΜπρόν, ο Κέβιν Λοβ είχε 25 πόντους κι 8 ριμπάουντ, σκοράροντας δύο πολύ κρίσιμα τρίποντα στην παράταση ενώ ο Ντουέιν Γουέιντ ήρθε από τον πάγκο για να προσφέρει 23 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…