Κεντρική NBA “Άλωσαν” το Σαν Αντόνιο οι πρωταθλητές (vids)

“Άλωσαν” το Σαν Αντόνιο οι πρωταθλητές (vids)

kevin durant warriors

Παρά το κάκιστο ξεκίνημά τους, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς γύρισαν τον “διακόπτη” και υπέταξαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 112-92. Μέσω της ασφυκτικής πίεσης που άσκησαν στην άμυνα αλλά και χάρη στην απόλυτη υπεροπλία που κατέχουν, όσον αφορά τη δυναμική του ρόστερ, οι “dubs” εξαφάνισαν το αρχικό προβάδισμα των γηπεδούχων και έφθασαν σε μια άνετη επικράτηση.

Οι Γουόριορς μοίρασαν συνολικά 11 τάπες και υποχρέωσαν τους Σπερς να σουτάρουν μόλις με 33% (7/21) στη 2η περίοδο, διάστημα όπου αντιστράφηκε η εικόνα του αγώνα. Παράλληλα, οι πρωταθλητές σκόραραν 24 πόντους στον αιφνιδιασμό, στοιχείο που ενισχύθηκε μετά την αναβάθμιση στην άμυνά τους.

Ο Κλέι Τόμπσον ήταν ο πρώτος σκόρερ του Γκόλντεν Στέιτ με 27 πόντους και 5/8 τρίποντα ενώ ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 24, μαζί με 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 τάπες. Ο Στεφ Κάρι σταμάτησε στους 21 με 3/4 τρίποντα ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν έκανε τη συνηθισμένη, all-around δουλειά (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ).

Από πλευράς Σαν Αντόνιο, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ ήταν το απόλυτο επίκεντρο της επίθεσης με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ ο Κάιλ Άντερσον πρόσθεσε 16 χάρη στη δεξιοτεχνία του, η οποία υπερκαλύπτει την έλλειψη αθλητικών προσόντων.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…