Κεντρική NBA Άλλη μια σπουδαία “παράσταση” του Πορζίνγκις (vid)
NBA

Άλλη μια σπουδαία “παράσταση” του Πορζίνγκις (vid)

kristaps porzingis

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών του NBA τη φετινή σεζόν, κάνοντας το ένα απίθανο ματς πίσω από το άλλο. Ο 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος οδήγησε τους Νιου Γιορκ Νικς σε ακόμα μια νίκη, αυτή τη φορά επί των Σακραμέντο Κινγκς με 118-91 κι έτσι, το ρεκόρ της ομάδας βελτιώθηκε απρόσμενα στο 7-5!

Ειδικότερα, ο “Unicorn” είχε 34 πόντους με 11/21 σουτ, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε μόλις 26 λεπτά συμμετοχής! Αυτή ήταν η 8η 30άρα σε 11 συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν για τον Λετονό, ο οποίος βγήκε από το παιχνίδι στα τέλη της 3ης περιόδου, τόσο λόγω της έκτασης της διαφοράς (88-60 σε εκείνο το σημείο) αλλά και εξαιτίας ενός πρηξίματος στον αγκώνα.

Η ικανότητά του να συμπεριφέρεται σαν γκαρντ τον βοήθησε, ώστε να εκτελεί εν στάσει, να βάζει την μπάλα στο παρκέ και να τελειώνει τις φάσεις, χρησιμοποιώντας το μοναδικό ταλέντο του στην εκτέλεση. Δεν έλειψε, φυσικά, και το παιχνίδι στο ποστ, με τον Πορζίνγκις να κάνει τρομερή δουλειά ενώ είχε +31 στο plus-minus, στην κορυφαία επίδοση της καριέρας του!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…