Κεντρική Basket League Άρης “Τσάι”, ο… πολυτιμότερος στα τελευταία τρία ματς

“Τσάι”, ο… πολυτιμότερος στα τελευταία τρία ματς

aris tsairelis

Όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη και κατά το παρελθόν έχεις περάσει από το ισπανικό πρωτάθλημα (Τενερίφη) αλλά και σπουδαίους συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, προφανώς όλα αυτά “δείχνουν” την αγωνιστική σου ποιότητα.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης πέρα από εξαιρετικός χαρακτήρας και… δουλευταράς σαν παίκτης, είναι ένας ικανότατος καλαθοσφαιριστής και μέρος των δυνατοτήτων του φανερώνει το τελευταίο διάστημα. Στα τελευταία τρία ματς του Άρη, αυτά απέναντι σε Λαύριο, Ναντέρ και Ολυμπιακό, ο “Τσάι” αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη των “κιτρίνων” βάσει του συστήματος αξιολόγησης συγκεντρώνοντας συνολικά 45 βαθμούς στο ranking (δηλαδή 15 ανά παιχνίδι).

Κόντρα στο Λαύριο είχε 11 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης με τέσσερις πόντους αλλά και έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ και ένα κλέψιμο ενώ στους αγώνες με την Ναντέρ και τον Ολυμπιακό αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 15 και 11 πόντους αντίστοιχα. Την περασμένη σεζόν ο Ελληνας φόργουορντ δεν απέδωσε βάσει των δυνατοτήτων που διαθέτει, αλλά αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ότι ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη δεν τον “βόλευε”-βοηθούσε αγωνιστικά ωστόσο φέτος ο 29χρονος παίκτης δείχνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μοιάζει πιο… απελευθερωμένος.

Ο “Τσάι” παρέμεινε στον Άρη παρά το γεγονός πως είχε λαμβάνειν αρκετά χρήματα από την περσινή σεζόν (υπήρχαν και οφειλές από πιο παλιά καθώς έπαιξε ξανά στους “κίτρινους” πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ το 2012) και αποτελεί μια σημαντική μονάδα που μπορεί να “δώσει” πολλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως κάνει δηλαδή το τελευταίο διάστημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…