Κεντρική Γυναίκες “Τιμή να αγωνίζομαι στον Φάρο”

“Τιμή να αγωνίζομαι στον Φάρο”

johnson

Η Λικέντρα Τζόνσον μίλησε για την παρουσία της στον Φάρο Κερατσινίου, όπως και τον κόσμο που θέλει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Τέλος, σχολίασε τον εντός έδρας αγώνα του Φάρου την Κυριακή (22/10,19:00) στο Π. Νικολαΐδης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Λακέντρα, είναι η πέμπτη συνεχόμενή σου χρονιά στην Ελλάδα. Τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν αγωνιζόσουν στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησες και ισάριθμα πρωταθλήματα. Ποια είναι τα συναισθήματά σου τώρα που αγωνίζεσαι στο Φάρο;
“Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος του Φάρου Κερατσινίου. Είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη επιτυχία τόσο στην αντρική ομάδα όσο και στη γυναικεία. Είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι στο Φάρο καθώς είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα που έχει στόχους και όραμα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν περήφανους στο τέλος της χρονιάς”.

Πιο συγκεκριμένα ποιος είναι ο στόχος της ομάδας φέτος;
“Καταρχήν, θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ ώστε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να τους κάνουμε να αγαπήσουν την ομάδα. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις κάθε μέρα ώστε να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι στους αγώνες. Το “κλειδί” είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε βδομάδα. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να έχουμε πάθος και ενέργεια στο κάθε ματς”.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Φάρου;
“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θα προσπαθούμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους και να χαίρονται να έρχονται στο γήπεδο. Είναι η πρώτη φορά που ο Φάρος αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και τους περιμένουμε να σταθούν δίπλα μας. Είναι μία νέα κατάσταση, μία νέα εμπειρία για την πόλη και θα είναι όμορφο για τον κόσμο του Κερατσινίου να έρθει στο γήπεδο και να το ζήσει από κοντά. Εγώ αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνουμε το 100% σε κάθε αναμέτρηση”.

Τέλος, ένα σχόλιό σου για το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος την Κυριακή(22/10, 19:00) κόντρα στον Πρωτέα Βούλας στο Π. Νικολαΐδης.
“Είναι το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι και ανυπομονούμε γι’αυτό. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία μας, αναλύοντας τον αντίπαλο ώστε να είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή. Με τη στήριξη του κόσμου μας θα πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…