Κεντρική NBA “Θρυμμάτισαν” τους Κινέζους οι Ρόκετς! (vid)

“Θρυμμάτισαν” τους Κινέζους οι Ρόκετς! (vid)

chris paul rockets 1

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εξαρχής χαώδης κι οι Χιούστον Ρόκετς βάλθηκαν να το αποδείξουν με κάθε τρόπο. Οι “ρουκέτες” διέλυσαν τους Σανγκάι Σαρκς με 144-82, δίχως να επιστρέψουν στην κινεζική ομάδα να πάρει την παραμικρή ανάσα!

https://twitter.com/HoustonRockets/status/916123653238067201

Ο κόουτς, Μάικ Ντ’Αντόνι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα διαφόρων ειδών και να επιτρέψει στους παίκτες του να κάνουν μια χαλαρή προπόνηση ενόψει της συνέχειας. Τα 22/52 τρίποντα, οι 47 ασίστ και το ποσοστό στα σουτ εντός πεδιάς (60.4%) αναδεικνύουν περίτρανα την εικόνα του ματς.

Οι Ρόκετς είχαν συνολικά 8 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Τρέβορ Αρίζα να φθάνει τους 18, μαζί με 10 ριμπάουντ. Ο Κρις Πολ είχε 11 πόντους και 12 ασίστ, δείχνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει να προσαρμόζεται ομαλά στην κουλτούρα της ομάδας ενώ ο Κλιντ Καπέλα είχε 16 πόντους κι 11 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα, ο Τζος Ακόνιον ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα, έχοντας 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 41 λεπτά συμμετοχής, επιδιδόμενος αρκετά συχνά σε ατομικές ενέργειες.

Τέλος, αξίζει να γίνει και μια αναφορά στον μοναδικό Κινέζο NBAer, τον Ζου Τσι, ο οποίος πάτησε παρκέ για 11 λεπτά και σημείωσε 8 πόντους ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα highlights της αναμέτρησης

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…