Κεντρική Διεθνή “Θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο η ΑΕΚ”

“Θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο η ΑΕΚ”

maldonado

Η Εστουδιάντες ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο φετινό Basketball Champions League, μετά το “διπλό” στην έδρα της ΑΕΚ και ο Σάλβα Μαλδονάδο αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης, ενώ επισήμανε πως η “Ενωση” θα κατακτήσει την πρωτιά του ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Ισπανών:

Για την αναμέτρηση: “Νομίζω ότι ήταν καλό ματς. Κυριαρχήσαμε από την αρχή στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ, μας πίεσε πολύ, αλλά προσπαθήσαμε να αντεπιτεθούμε και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε. Δείξαμε πολλή προσωπικότητα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε αυτό το αποτέλεσμα, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον όμιλό μας. Ξέρουμε τις δυσκολίες του να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα είναι στην κορυφή του ομίλου στο τέλος“.

Για την σημασία των εκτός έδρας νικών: “Είναι ένας όμιλος που έχει 14 αγώνες, οπότε δεν ξέρω αν έχει τόσο μεγάλη σημασία, η σημερινή μας νίκη. Θέλω να επαναλάβω ότι είναι πολύ δύσκολος όμιλος. Θα δείτε όμως ότι όσο προχωράει ο όμιλος, πολλές ομάδες θα κερδίσουν και εντός και εκτός έδρας“.

Από την πλευρά του ο Άλεκ Μπράουν δήλωσε: “Ήρθαμε να παίξουμε ξέροντας ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς. Το είχαμε συζητήσει. Δεν πήγαμε καλά στα τελευταία ματς. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε πολύ σκληρά σε όλο το ματς και νομίζω ότι το κάναμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…