Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τα εισιτήρια του αγώνα Προμηθέας – ΓΣΛ Φάρος

Τα εισιτήρια του αγώνα Προμηθέας – ΓΣΛ Φάρος

promitheas 1

Ο Προμηθέας ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στην Basket League, καθώς στην πρεμιέρα του νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο του παιχνίδι εντός έδρας θα κοντραριστεί με τον ΓΣΛ Φάρο και θέλει στο πλευρό του τον κόσμο του, για να κάνει το 2/2.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας μπροστά στο κοινό του για το πρωτάθλημα της STOIXIMAN.GR Basket League απέναντι στον Γ.Σ. Λάρισας/Φάρο, στον απόηχο της μεγάλης εκτός έδρας νίκης της πρεμιέρας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 16:30 (Προσοχή, 16:30 και όχι 17:00) και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης καθημερινά 10:00-20:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και μέσω της Viva.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας που επιτρέπουν στους κατόχους τους να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα στην κεντρική σάλα του Π.Ε.Α.Κ. «Δ. Τόφαλος» για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…