Κεντρική Basket League Κύμη “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που μάτωσαν σήμερα…”

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που μάτωσαν σήμερα…”

kastritis

Η Κύμη όσο μπορούσε (έχοντας προβλήματα τραυματισμών), “πάλεψε” στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά στο τέλος ο “Δικέφαλος” “πάτησε” γκάζι και πήρε την νίκη. Ο τεχνικός, Γιάννης Καστρίτης ανέφερε: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Διατηρούσε το προβάδισμα σχεδόν σε όλο τον αγώνα και νομίζω ότι στο τέλος πήρε δίκαια το παιχνίδι. Για εμάς ήταν εκ προοιμίου μια πολύ δύσκολη αποστολή η σημερινή και έγινε ακόμα πιο δύσκολη στη διάρκεια της εβδομάδας όταν μάθαμε ότι θα στερηθούμε τον Ο’ Μπράιεν για το υπόλοιπο της χρονιάς και τον Τέιλορ για 6-8 εβδομάδες. Κάθε απουσία μας πονάει.

Μιλάμε για τους 2 βασικούς ψηλούς μας, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για το πλάνο μας και μας δίνουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού, όπως η ενέργεια στην άμυνα και το ριμπάουντ, που ίσως σήμερα μας στοίχισαν. Συνυπολογίζοντας όλες αυτές τις παραμέτρους, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου που μάτωσαν σήμερα εδώ και ανεξαρτήτως σκορ δεν σταμάτησαν ποτέ να προσπαθούν.

Είμαστε σίγουροι ότι εφόσον συνεχίσουμε να προπονούμαστε και να αγωνιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο, θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Γυμναστικό Φάρο Λάρισας και θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…