Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Στόχος είναι μόνο η κορυφή”

“Στόχος είναι μόνο η κορυφή”

1767258

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ, όπως κι οι Βουγιούκας, Ρίβερς, Ντένμον και Παππάς παρευρέθηκαν σε παρουσίαση χορηγού, με τον Καταλανό προπονητή να τονίζει πως στόχος είναι μόνο η κορυφή.

“Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που είμαι εδώ και πάλι για τη συνέχιση αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας. Η πρώτη σεζόν της συνεργασίας ήταν πάρα πολύ επιτυχημένη και πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί και τη δεύτερη χρονιά”, υποστήριξε, αρχικά, σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στην “πράσινη” ΚΑΕ και τη Mercedes Benz.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι, στόχος είναι να παραμένουμε πάντα στην κορυφή σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε. Η συνεργασία μας με τη Mercedes Benz μας βάζει και πάλι στη διεκδίκηση του στόχου, ας συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για τη διεκδίκηση της κορυφής κι όπως λέει και το μότο της Mercedes Benz, the best for nothing”.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, Αριστείδης Χριστόπουλος, είπε: “Είμαστε εδώ για τη συνεργασία του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Mercedes Benz. Πρόκειται για μια συνεργασία κορυφαίων, με τη Mercedes Benz να  είναι κορυφαία στο χώρο της αυτοκίνησης και τον Παναθηναϊκό την  κορυφαία ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα και την πιο πετυχημένη στην Ευρώπη τα τελευταία 25 χρόνια. Η πρώτη χρονιά της συνεργασίας μας ήταν πετυχημένη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η ανανέωση ήταν μονόδρομος και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που και αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται η Mercedes Benz δίπλα μας να εγγυάται την ασφάλεια και την άνεση στις μετακινήσεις των παικτών και της ομάδας. Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι, να είμαστε στην κορυφή, και όπως λέει και το μότο της Mercedes Benz, the best for nothing”.

Ο ομόλογός του στη Mercedes Benz, Νικόλας Πρέζας, υπογράμμισε: “Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ για να επισφραγίσουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εδώ στο σπίτι της Mercedes Benz Hellas που δραστηριοποιείται ως πολυεθνική εταιρία εδώ και 25 χρόνια στη χώρα. Η Mercedes Benz νιώθει πως είναι ένας ενεργός πολίτης που πρέπει να δραστηριοποιείται στην κοινωνική ζωή του τόπου και να μην σχετίζεται μόνο με την εμπορική της δραστηριότητα.

Έτσι, λοιπόν, θεωρήσαμε ότι ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό αγαθό στο οποίο πρέπει να είμαστε κοντά και συνδεδεμένοι με αυτό. Τι καλύτερο από το να συνδέσουμε τη δική μας δραστηριότητα με το μπάσκετ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η οποία μέσα από τους τίτλους που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια εκφράζει αυτό που εκφράζουμε κι εμείς. Τον υγιή ανταγωνισμό, αυτόν που δεν τον ενδιαφέρει μόνο η πρώτη θέση αλλά να αγωνίζεται με ωραίο και υγιή τρόπο για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…