Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Στόχος η επιστροφή στο Final Four” (vid)

“Στόχος η επιστροφή στο Final Four” (vid)

calathes 1

Η Ευρωλίγκα έκανε αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό Superfoods ενόψει της νέας σεζόν. Ο Νικ Καλάθης ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η πρόκριση στο Final Four. Όπως είπε, άλλωστε, η ομάδα “χτίστηκε” γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Ο Τζέιμς Γκιστ, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο νεοαποκτηθείς, Μάρκους Ντένμον, τόνισε πως ονειρεύεται το έβδομο αστέρι του “τριφυλλιού”.

“Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όλοι περιμένουν πολλά. Υπάρχουν πολλές επιτυχίες στην ιστορία του Παναθηναϊκού κι ένας από τους στόχους είναι να πάει η ομάδα στο Final Four. Οι βλέψεις είναι να προκριθεί η ομάδα στο Final Four”, είπε ο Καλάθης.

“Εκπλήξαμε τους εαυτούς μας σε εκείνη τη σειρά. Χάσαμε από τους εαυτούς μας σε εκείνη τη σειρά. Η Φενέρμπαχτσε έχει σπουδαία ομάδα, με σπουδαίο προπονητή, αλλά και πειθαρχία. Είχαμε κι εμείς σπουδαία ομάδα, αλλά δεν είχαμε πειθαρχία και στα πλέι-οφ η ομάδα με τη μεγαλύτερη πειθαρχία κερδίζει”, εξήγησε ο Γκιστ.

“Όταν κοιτάς τα έξι αστέρια κι εκπροσωπείς τα πρωταθλήματα, που έχει πάρει αυτή η ομάδα, έχει ως στόχο το έβδομο αστέρι. Ο βασικός μου στόχος είναι να κερδίζω, όπως κι η ομάδα. Εάν έχουμε μια πετυχημένη σεζόν ως ομάδα, όλα θα είναι καλά για εμάς”, υποστήριξε ο Ντένμον.

Παρακολουθήστε το σχετικό αφιέρωμα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…