Κεντρική Elite League Στασινός: “Θετικό αποτέλεσμα στο Σαλούν”

Στασινός: “Θετικό αποτέλεσμα στο Σαλούν”

stasinos

Το Μαρούσι έχει υπερασπιστεί την έδρα του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α2, με αποτέλεσμα να έχει ρεκόρ 2-1 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Στόχος της ομάδας του Κώστα Κεραμιδά είναι να πανηγυρίσει και μία νίκη μακριά από το κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Ορφέας Στασινός μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για τη νίκη επί της Καρδίτσας την περασμένη αγωνιστική, αλλά και για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παπάγου στο Σαλούν.

“Όλη την προηγούμενη εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για το δύσκολο αγώνα με την Καρδίτσα. Ξέραμε ότι έχει καλούς παίκτες αλλά στηριζόμενοι στην πολύ καλή μας άμυνα και σε συνδυασμό με την γρήγορη επίθεση μας καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”, τόνισε αρχικά.

Για το παιχνίδι με τον Παπάγου, πρόσθεσε: “Ξέρουμε ότι είναι ένας σκληρός αντίπαλος που θέλει την νίκη αλλά επίσης ξέρουμε ότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας που μας ακολουθεί παντού και όταν ακούμε τη φωνή του μας δίνει ώθηση για τη νίκη. Εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε όσα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στη προπόνηση και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …