Κεντρική Basket League Άρης “Σημαντική βοήθεια από τον κόσμο, απίστευτη η ατμόσφαιρα”

“Σημαντική βοήθεια από τον κόσμο, απίστευτη η ατμόσφαιρα”

weaver

Ο Κάιλ Ουίβερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη και έβαλε και αυτός το δικό του “λιθαράκι” για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός μίλησε για την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο “Nick Galis Hall”, ακόμη αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ σχολίασε την συνέχεια που έχουν μπροστά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου παίκτη των “κίτρινων” στον “Libero 107,4”:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: “Θεωρώ ότι παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ο κόσμος μας έδωσε σημαντική βοήθεια. Πιστεύω ότι δεν τελειώσαμε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε να το κάνουμε.  Στο τέλος πήραμε την νίκη και μάθαμε πολλά πράγματα. Μέρα με την μέρα που προπονούμαστε, μαθαίνουμε“.

Για τους αρκετούς νέους παίκτες της ομάδας: “Είναι δύσκολο όταν η ομάδα έχει καινούριους παίκτες. Θέλουμε το χρόνο μας ώστε να βελτιωθούμε και να δέσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε, γιατί δεν ήμασταν το ίδιο καλοί όπως το πρώτο. Σε αυτά τα παιχνίδια, οι λεπτομέρειες μετράνε. Εμείς σίγουρα δε κάναμε σωστά κάποια πράγματα, και θέλουμε χρόνο ώστε να τα βελτιώσουμε”.

Για το είχε ο Άρης που δεν είχε ο ΠΑΟΚ:”Μας έδωσε πολύ δύναμη και ενέργεια, το γεγονός ότι παίζαμε εντός έδρας. Δεν έχω ξαναπαίξει σε παιχνίδι με τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι πολύ σημαντικό, το ότι δεν είχαμε την πίεση της εκτός έδρας ατμόσφαιρας. Η έδρα το έκανε πιο εύκολο για εμάς”.

Για την ιστορία της ομάδας και τον Παναγιώτη Γιαννάκη: “Πολλές μέρες πριν, ο κόουτς μας έλεγε την ιστορία και την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Μας μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι και για τον κόσμο και όχι μόνο για μας. Μας το έλεγαν και στο δρόμο. Ξέρω ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ένας πολύ μεγάλος  προπονητής και κάνει μια εξαιρετική δουλειά”.

Για το ματς της Κυριακής με τον Κόροιβο: “Είναι η πρώτη μου φορά εκτός έδρας. Ξέρω ότι έχουμε ένα μακρύ ταξίδι ως την Αμαλιάδα. Θα δουλέψουμε την τακτική μας αλλά και θα ξεκουραστούμε πριν από αυτό το παιχνίδι. Αυτή η νίκη επί του ΠΑΟΚ, πρέπει να λειτουργήσει ευεργετικά για μας και θα προετοιμαστούμε για το μεγάλο ταξίδι της ομάδας”.

Για την χθεσινή ατμόσφαιρα: “Είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και το έχουν πει και άλλοι Αμερικανοί. Δεν κάθισαν ήσυχοι σε κανένα σημείο του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον κόσμο δίπλα σου, γιατί σε βοηθάει να κάνεις τα πάντα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…