Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πρόβλημα η συνοχή, η νίκη θα είναι φάρμακο…”

“Πρόβλημα η συνοχή, η νίκη θα είναι φάρμακο…”

paok 1

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μην μπορεί να… σηκώσει κεφάλι και γνώρισε ακόμη μια ήττα με αποτέλεσμα ο “Δικέφαλος” πλέον να έχει 0/5 στα επίσημα παιχνίδια του. Μετά το τέλος του αγώνα με την Γκαζιαντέπ και το αρνητικό αποτέλεσμα, ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” (τόνισε πως ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν έπαιξε για λόγους τακτικής) ανέφερε:

“Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχριονο αλλά κάποιες λεπτομέρεις δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε την νίκη. Ηταν ένα ακόμη κακό αποτέλεσμα για εμάς και θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή με την Κύμη. Και οι χαμένες βολές (12) έπαιξαν ρόλο αλλά υπάρχουν άλλες πιο σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να ελέγξουμε για να κερδίσουμε τέτοιους αντιπάλους. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που παίζουν σημαντικό ρόλο”.

Για την απόδοση των ψηλών: “Δεν θέλω να επικεντρωθούμε σε κοντούς και ψηλούς. Κάθε παίκτης πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα και ο καθένας μπορεί να πει πολλά ειδικά όταν δεν έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Το ζητούμενο είναι να παίρνουμε νίκες αλλά όταν δεν έχεις καταφέρει να προπονηθείς λόγω τραυματισμών, στα κρίσιμα σημεία παίζει ρόλο η χημεία”.

Για την μεγαλύτερη αδυναμία: “Είναι πως δεν δουλεύουμε μαζί. Μίνιμουμ κάθε εβδομάδα απουσιάζουν τρεις παίκτες. Δεν ξέρουμε πώς είναι η ομάδα μαζί. Πρέπει να αγοράσουμε χρόνο αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας. Χρειαζόμαστε νίκη οπωσδήποτε”.

Για αλλαγές ρόστερ: “Πρέπει να δούμε την ομάδα όλη μαζί. Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η συνοχή. Μας λείπει το να δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι μέχρι να γυρίσουν όλοι, θα χάνουμε. Οχι… Πρέπει να κερδίσουμε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε αλλά η νίκη θα είναι φάρμακο για όλους”.

Για το ότι δεν έπαιξε ο Χρυσικόπουλος: “Δεν έπαιξε για λόγους τακτικής. Χρησιμοποιήσαμε στο ροτέισον 10 παίκτες”.

Ο Μπράντον Τρις είπε: “Φέραμε κάποια πράγματα στο παρκέ σύμφωνα με όσα κάναμε στις προπονήσεις. Απλά χρειάζεται διάρκεια 40 λεπτά. Εμείς είχαμε 34 λεπτά. Έχουμε χάσει παιχνίδια στην σειρά γιατί δεν μας βγήκαν ορισμένα plays σε ορισμένα σημεία του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…