Κεντρική Γυναίκες Πλήγμα με Κοσμά!

Πλήγμα με Κοσμά!

kosma gynaikes olumpiakos

Δίχως την Αφροδίτη Κοσμά θα πορευτεί ο Ολυμπιακός για τον επόμενο 1,5 μήνα. Η πολύπειρη διεθνής αθλήτρια υπέστη εξάρθρωση ακρώμιου οστού στον ώμο στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας και θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας θα παραταχθεί και δίχως την Εβίνα Μάλτση στη σημερινή (16:00) αναμέτρηση με τη Νίκη Λευκάδας, για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικότρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Δήλωση  Ιβόν Άντερσον

Ιβόν Άντερσον: “Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στο Eurocup όπου έχουμε ξεκινήσει θετικά την παρουσία μας στη φάση των ομίλων. Ωστόσο έχουμε αφήσει πίσω μας το ματς αυτό και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τη Νίκη Λευκάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και έπειτα θα προετοιμαστούμε για το σπουδαίο ματς με την Ρίγα την ερχόμενη Τετάρτη στην έδρα μας για την 3η αγωνιστική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…