Κεντρική NBA Ποιοτική πρεμιέρα για Καρμέλο και Τζορτζ (vids)
NBA

Ποιοτική πρεμιέρα για Καρμέλο και Τζορτζ (vids)

paul george carmelo anthony thunder

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχουν ανοικοδομήσει το ρόστερ τους, προσθέτοντας υπέρμετρο star-power μετά και την απόκτηση των Πολ Τζορτζ και Καρμέλο Άντονι μέσω ανταλλαγών. Άπαντες περίμεναν να τους δουν μαζί στο παρκέ για πρώτη φορά εναντίον των Ρόκετς και το δείγμα δεν απογοήτευσε, αν και ο τρίτος σταρ της παρέας, Ράσελ Γουέστμπρουκ απουσίαζε από το ματς.

Ειδικότερα, ο Τζορτζ πέτυχε 15 πόντους με 6/13 σουτ, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής. Ο πρώην σταρ των Πέισερς εκτελούσε τόσο μετά από ντρίμπλα, όσο και σε catch-n-shoot συνθήκες, έπαιξε ένας-εναντίον-ενός, ενώ προσπαθούσε να “χτυπήσει” στο τρανζίσιον. Οι Θάντερ φρόντισαν να σχεδιάσουν και ορισμένα σκριν στη δεξιά πλευρά, ώστε ο Τζορτζ να βγαίνει από αυτά και να υποδέχεται την μπάλα. έχοντας κατεύθυνση προς τα αριστερά.

Από την άλλη, ο Άντονι ήταν ο πρώτος σκόρερ των Θάντερ με 19 πόντους και 4 ριμπάουντ, έχοντας 7/13 σουτ αλλά -14 στο plus-minus. Ο “Μέλο” “χτύπησε” τον αντίπαλο με τα αγαπημένα του isolation και με το ασταμάτητο pull-up σουτ που διαθέτει ενώ λειτούργησε και σε catch-n-shoot συνθήκες, κάτι που δεν είχε την ευκαιρία να κάνει συχνά στους Νικς. Αν οι Θάντερ του δώσουν περισσότερο χρόνο, ώστε να παίζει χωρίς την μπάλα, αυτό αναμένεται να τους ωφελήσει σημαντικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…