Κεντρική NBA Παίρνει μπρος η “μηχανή” των Θάντερ! (vid)
NBA

Παίρνει μπρος η “μηχανή” των Θάντερ! (vid)

george westbrook anthony

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αναζητούν τους απαιτούμενος αυτοματισμούς μετά τις ολοκληρωτικές αλλαγές στο ρόστερ και τη δημιουργία της περιβόητης big-3. Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν επικράτησε των Ντένβερ Νάγκετς με 96-86, κάνοντας καταπληκτική δουλειά στην άμυνα, ειδικά στα σημεία που αγωνίστηκαν οι βασικοί παίκτες.

Συγκεκριμένα, οι Θάντερ επέτρεψαν μονάχα 39 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό μετά από κλεμμένες μπάλες και υποχρέωσαν το Ντένβερ να εκτελεί μόλις με 34% εντός πεδιάς. Κάποια “νεκρά” διαστήματα κατέστησαν το ματς ανταγωνιστικό στο τέλος αλλά με τρομερή συνεισφορά από τους παγκίτες και με ευστοχία πίσω από το τρίποντο, η κατάσταση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα.

Όσον αφορά τη big-3, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πέτυχε 20 πόντους (9/13 σουτ) και μοίρασε 7 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής, με το παιχνίδι του στο πικ-εν-ρολ να είναι ασταμάτητο. Ο Τζορτζ σκόραρε 19 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ κι έκλεψε 5 μπάλες ενώ ο Καρμέλο Άντονι σταμάτησε στους 16 πόντους, μαζεύοντας 9 ριμπάουντ κι έχοντας θετική παρουσία στην άμυνα!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τζορτζ πήρε “φωτιά” στην περίοδο, πετυχαίνοντας 4 τρίποντα, τα περισσότερα εκ των οποίων σε τρανζίσιον καταστάσεις.

Τα highlights της big-3

Για τους Νάγκετς, ο Γουιλ Μπάρτον σταμάτησε στους 26 πόντους ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς πέτυχε νταμπλ-νταμπλ (12 πόντοι, 11 ριμπάουντ), αν και δε σούταρε με τα καλύτερα ποσοστά (5/16 σουτ).

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…